Валутни курсове на БНБ

Новини

“Убиец на времето” е новият сингъл на Прея-видео
Откакто новото парче на Прея  беше пуснато в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube на 23 октомври, всички коментари под видеото са изцяло положителни.

"Убиец на време" е с текст, който те кара да слушаш песента отново и отново. Лайтмотивът му е за пречките в главата ни, от които трябва да се освободим. Дело е на Прея и на Илия Григоров. Певицата написва и музиката за парчето заедно с Веселин Ценов, който е и музикален продуцент и автор на аранжимента.

Песента наистина е специална, защото в своя личен профил във Facebook Прея написа:"Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Veselin Tzenov и Iliya Grigorov, велико е да се работи с вас!"

Клипът е заснет в бившия завод "Витоша" в София. Локацията е избрана от екипа, с който Прея снима видеото. То излиза от лейбъла Lokum Creative, а режисьори са Васил Германов и Мария Даскалова. С тях изпълнителката работи за първи път и признава, че им се е доверила напълно.

"Идеята на Васко беше атмосферата да е градска и всичко да е максимално естествено", разказва Прея. "Между другото, в момента там тече ремонт и локацията вече не съществува в същия вид."

Танцьорите също са подбрани от Lokum Creative и, по думите на Прея, са се раздали истински. "Кастингът на танцьорите е на Цвета Дойчева, с която искахме целият клип да носи посланието "готини танци и хубави хора", казва Васил Германов.

Прея Осасей, по-известна само като Прея, е българска поп певица. Родена е на 22 септември 1994 г. в София. Ключов момент е участието ѝ в риалити шоуто "Музикална академия" през 2013 г., където отпада на крачка от финала.  Дебютният й сингъл „Малките неща“ се радва на огромен успех. Дни след излизането му, песента става една от най-въртените в родния ефир и успява да надвие конкуренцията на световни актуални хитове. Прея продължава да издава още песни за радост на нейните почитатели.В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email