Валутни курсове на БНБ

Новини

P.I.F. готви най-мащабния си концерт в София-видеоЕдна от най-обичаните български банди – P.I.F., прекроява изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери, създаващи филмово усещане у феновете, са част от новата лайв концепция на музикантите.

Мястото на срещата е в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5, а датата е 8 декември.

 Феновете ще чуят микс от алтърнатив рок и китарен поп, няма да липсват и сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като "Огън", "Приказка" и "Отлъчен". Актьорският му талант и страстта за театър прозират както в лиричните текстове, така и в общуването с публиката, а на 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София.

За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието P.I.F. правят тримесечна пауза от столчината клубна сцена, което е прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към "Дуел", последният сингъл от албума "P.I.F.5".

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие "Приятел", а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба.


В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email