Валутни курсове на БНБ

Новини

Излезе новият сингъл на Ед Шийрън-видеоЕд Шийрън обяви излизането на новия си сингъл. Парчето “Perfect” идва и с текстово видео.

Любимата както на Ед, така и на феновете му песен, е модерна балада и още един пример за вечните разкази на трубадурите. Това е четвъртият официален сингъл, който излиза от разбиващия рекорди трети студиен албум на изпълнителя (Divide).

Парчето “Perfect” вече има над половин милиард слушания в онлайн платформите към момента. Излезлият през март запис продължава силното си влияние като най-слушания и най-добре продавания албум във Великобритания на годината досега, с над 2,2 милиона продажби само за 6 месеца. В световен мащаб надмина 10 милиона продажби, като стана 84 пъти платинен и 10 пъти златен албум из целия свят.

Освен това, миналата седмица “Shape of You” официално се превърна в най-слушаното парче, надминавайки “One Dance” на Дрейк.

26-годишният Шийрън, който наскоро отнесе наградата “Artist of the Year” на MTV VMA, е номиниран за 3 награди “Q Awards” тази година, включително за “Best Track”, “Best Solo” и “Best Act In The World Today”. Церемонията по награждаване на последната ще се проведе в Roundhouse в Лондон на 18-ти октомври.

 Ед тръгва на турне, състоящо се от 19 дати, за което билетите вече са разпродадени. Началото е май/ юни 2018 и ще включва 4 нощи на стадиона Wembley Stadium.

 

В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email