Валутни курсове на БНБ

Новини

Джеси Джей пусна ново видеоДжесика Елън Корниш (на английски: Jessica Ellen Cornish), по-известна като Джеси Джей (на английски: Jessie J) се завърна на музикалния небосклон след дълга пауза. Последните й официални клипове бяха отпреди две години, но тя се появи отново преди месец. Тогава беше качено лирик видеото към пилотния й сингъл „Real Deal”. Той и новата песен „Think About That” са част от предстоящия четвърти албум на звездата - „R.O.S.E”. Предишните й студийни албуми са Who You Are (2011), Alive (2013) и Sweet Talker (2014).

Джеси Джей залага на по-баладично и меланхолично звучене в „Think About That”, а клипът е заснет в гамата на черното, бялото и сивото. Енергията на песента е типична за стила на Джеси, а тя не се притеснява да провокира с по-нестандартни кадри. Гъбовидна прическа, огромен наморник, дим, тъмна улица и зловеща стая – това са само част от елементите на новото видео, пуснато преди броени часове в официалния й канал в Youtube.

Британската изпълнителка обяви на сайта си и официални дати за предстоящо турне. То ще обхване няколко страни от Европа и САЩ. За 20 дни ще бъдат обиколени 11 града, където тя ще представи новите си песни.

 „Think About That” излиза само два дни след анонсирането на албума й в Инстаграм. Чрез серия от емоционални видеа, тя подготви своите фенове за предстоящото. Зад всяка буква от R.O.S.E. се крие заглавие на песен. А именно – R зa Realizations, O за Obsessions, S за Sex и Е за Empowerment.

Въпреки спекулациите за приключилата кариера на Джеси Джей, сега феновете могат да са спокойни, че фалшивият край е повод за едно ново начало.В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email