Валутни курсове на БНБ

Новини

Фестивалът In Тhe Palace 2017 кани на голямо парти за Джулай МорнингНай-големият и престижен фестивал за късометражно кино в Източна Европа In The Palace International Short Film Festival ще отпразнува големия финал и награждаването на печелившите със специално парти за Джулай Морнинг.

Програмата на 14-тото издание на събитието преобрази градината на Двореца в Балчик през изминалите няколко дни и я превърна едновременно в кино и музикална сцена на открито за стотици гости, любители на качествените късометражни филми и разнообразното забавление в неповторима атмосфера.

За Джулай Морнинг и традиционното морско посрещане на този ден организаторите на фестивала са планирали незабравимо парти и ескалация на качественото прекарване на 30 юни и 1 юли в компанията на подбрани музикални селектори. Aki Vanderlay, Oto от Groovy Sessions и Undomondo от Истанбул ще се погрижат изгревът в събота и първите юлски лъчи да се превърнат в запомнящо се преживяване, уверяват организаторите.

Vanderley е едно от ключовите имена на ъндърграунд сцената в София в последното десетилетие и е добре познат на меломаните с еклектичния си стил и грабващия микс от афро-кубински звуци, сайкаделик, уейв, латино джаз и краутрок, които превръщат всяко от партитата му в истинско приключение.

Орлин Василев, или DJ Oto , едва ли има нужда от представяне. Така нареченият му дебют е по телевизия ММ още през 1998, а през годините се е доказал като движеща сила на Groovy Sessions, авторското предаване по радио Нова, представящо най-доброто от независимия музикален свят, добре познато и благодарение на клубните вечери в периода 2007-2010. Той е пускал редом до артисти като Bonobo, TM Juke, Rosalia De Souza, Kormac, Rob Garza от Thievery Corporation и десетки други.

Специално от Истанбул в Балчик ще пристигне Undomondo, едно от утвърдените и изключително любопитни имена в южната ни съседка, популярно покрай музикалния си блог, радиошоуто по Dinamo.fm, водещата си роля в клуб Minimuzikhol и букинг агенцията Delüks. Той ще осигури качествена смес от олдскуул хаус, техно, афро-латински ритми и джаз.

Паралелно с качествена селекция от филми, In Тhe Palace  радва участниците и своите гости с богата музикална програма всеки ден.

 

В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email