Валутни курсове на БНБ

Новини

Ед Шийран разкри, че възнамерява да сформира собствена момчешка група-videoБританската поп звезда Ед Шийран разкри, че възнамерява да сформира собствена момчешка група, която да обикаля с него по турнета, и прави прослушвания за членовете й, пише в. „Дейли мирър“.

В интервю за новото издание на сп. „Ролинг стоун“ певецът призна, че е написал няколко песни за бъдещата банда. Докато говореше за хита си „Castle on the Hill“, Ед Шийран каза: „Тя е наистина скромна. Суперпоп, но очевидно достоверна. Ще събера три или четири момчета и ще представя всички песни, като ги взема на турне по стадионите с мен“. „Искам да отида до всеки стадион. Като Джордж Стрейт – той прави турнета по стадионите на всеки четири години и после си почива“, добави той.

Каквито и песни да е написал Ед Шийран за проекта си за момчешка група, сред тях най-вероятно има сърцераздирателни парчета, тъй като той наскоро каза, че „най-добрите песни“ идват от писането за болката.

 „Мисля, че най-добрите песни за всички времена произлизат от болката, но определено пишейки, можеш да се доближиш до тях и когато си щастлив“, каза 26-годишният певец.

Преди това британският изпълнител заяви, че е трябвало да намери ново вдъхновение за третия си албум „Divide“, тъй като стабилната му връзка с приятелката му Чери Сийборн го е затруднявала при писането на песни за раздяла.В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email