Валутни курсове на БНБ

Новини

Адел е големият победител на Музикалните награди на BBCТя грабна заслужено приза на медията в 2 от общо 5-те категории - за "Най-добра песен" и "Най-добър албум" на 2016 г.

Албумът на британката "25" победи Рик Астли с "50", "Колдплей" с "A Head Full of Dreams", "Илектрик лайт оркестра" с "Alone in the Universe" и Майкъл Киуанука с "Love & Hate".

Наградата от нейно име взе певецът Роби Уилямс. Той прочете благодарствено послание от Адел и се възползва от възможността да я поздрави.

"За мен е чест да получа наградата от твое име. Албумът е прекрасен, а ти си невероятна певица, която си заслужава отличията, както и удивителна майка - най-здраво работещата майка в шоубизнеса. Обичам те, Адел", каза Уилямс.

 В категорията за песен на годината Адел беше наградена за хита си "Hello". Отличието от името на Адел прие бившата спайска Гери Хорнър, която очаква второ дете.

 Междувременно "Колдплей" спечелиха в категорията "Най-добър изпълнител на годината", а "Дъ 1975" - за "Най-добро изпълнение по BBC Radio 1 Lounge" с кавъра си на "Уан Дайрекшън". Наградата за дебют пък отиде при Изи Бизу.


В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email