Валутни курсове на БНБ

Новини

Бруно Марс разпродаде световното си турне за един ден-видео


Според данни на Live Nation, над 1 милион билета за световното турне на Бруно Марс 24K Magic World Tour са били разпродадени за рекордно кратко време - един ден.

Билетите за концертите на Бруно в Европа и Северна Америка тръгнаха в продажба в понеделник след невероятното участие на талантливия изпълнител на церемонията по връчването на American Music Awards.

Той направи и първото си телевизионно интервю от 4 години в 60 Minutes.

Датите за 24K Magic World Tour вече са 100, с 15 допълнително добавени концерта, и включват пет вечери около Ню Йорк, четири концерта в O2 Arena в Лондон и четири във Forum, намиращ се в Inglewood, Калифорния, за феновете си около Ел ЕЙ.

Магията ще започне на 28 март в Антверпен, Белгия и ще обиколи Европа през юни с концерти в Лондон, Париж, Мадрид, Цюрих, Копенхаген, Берлин и други градове.

Северноамериканската част от турнето ще започне на 15 юли с шоу в T-Mobile Arena във Вегас и ще продължи в над 45 града в Щатите и Канада, преди четирите вечери в The Forum, Ел Ей.

Турнето The 24K Magic World Tour е в подкрепа на албума "24K Magic", който излезе на 18 ноември през Atlantic Records. The 24K Magic World Tour е първото голямо турне на Бруно Марс след изключително успешното Moonshine Jungle World Tour 2013, което продаде над 2 милиона билета за 155 дати по цял свят.

В момента

Гледайте Европейска Музикална Телевизия он-лайн.

Програмата


email